Sunday, 2 October 2011

sweet COUPLE favourite aku !!

mereka yang sgtsgt sweet :)







Rara&Ee ...

sumpah aku ckp ..

aku emang lgsg tak berinteraksi gn dorang ..

mmg kami ta knl un ..

tapi tiap kali si EeNerd niyh update status , dhaa confem2 kua kat  homepage aku kann ..

so , aku tgk2 album doang ...

astaga ..

sweet gylaa nox ..

jeezz un ade sbb lakyy aku un tamoo manje2 cm doang ..
HAHA !

EeNerd & RaraArid couple on 29/8/2011 :)

hope berkekalan oke :)

soe ...

curikk pixx koang but koang sgt sweet :)

so op ta marah keyh ;)



dielaTemp :)

yang berdue niyh :)

yang agak2 ta bape comel niyh , kaka n abg aku :)

mereka dhaa couple lame dhaa ..

since 27May2008 :)

walau un kami ta penah meet n aku un tader lgsg no hp deme tapi aku emang sayang kat kaka n abg aku niyh ..

aku un tatao nape ...

maybe sbb aku slalu kna buli gn abg aku tuu kowt n kaka aku lakk ta backup sape2 :P

die tgk jea ..

btw ...

kaka n abg SANGAT2 sweet taux ...

walau un kite just knl kat mukabuku niyh tapi adekk nak kaka n abg taux yang adek syg korang oke ;)

huhu !

jage hubungan elok2 aww ...

namo gado2 ...

p/s fer kaka : lao abg degil , pukul je montot abg cm kaka buat ary uhh ,. HAHA :p




Adeq&Farhana :)

uit koang ...

koang amat sweet taux ..

pd kamu berdue yang saye suda anggap cm sibling saye nih ....

sye syg kat kamu berdue n lam beribu2 couple lam listfren sye , kamu berdue yang paling comel ;)

wlau un kite ta pnh meet lgsg n pnh hampir nak meet tapi ta jadik tapi sye sayang jugak kat koang .

sbb sye suke care koang tolak ansur lam hubungan :)

jage hubungan uhh elok2 k .

jgn wt gempaq cm ary uhh yg koang pts bagai ..\

menakotkan tauxx ....


HOPE KORANG BERKEKALAN .
KOANG SGT SWEET .
JGN MARAH SBB Honey CURIK PIXCA KOANG YAA :)

wish u all happy <3 

ibu CINTAKAN aby :'(

ibu HOPE aby PAHAM  :')


haaa .

 niyhh lhaaa shenta haty , pengarang jantung hakku :')

kenal ??

takk an ???

hehe :)

hanya aku n 3org phenk jea cam pixca nih :P

sbb pixca niyh die bg kat aku sorang jea :P

HEHE ! 
TOO MY ABY >>> 
aby ....

ibu terlampau
CINTAKAN aby ...

ibu ta mampu nak
LEPASKAN aby walau un HATY ibu TERLUKA sgt2 tgk aby dgn mereka :')

aby tau takk ...

aty ibu niyh cam
DITIKAM2 bila aby bergayot n spendtime dgn gf2 aby :(

aby terlalu berharga pada ibu ...

ibu terlampau
CINTA an aby ....

aby ta faham agy kea ??

ibu paham aby tak mampu nak
MEMILIH n ibu ALERT tentang benda nih ...

tapi caye lhaaa aby ....

cinta ibu still untuk aby ....

walau un kadang2 ibu terpaksa lepaskan aby tapi ibu TAK MAMPU ....


bile agaknya kita nk jadi cm couple laen ..

ta perlu sorok2 hubungan kite .....

bule kumen kat wall aby tu puas2 ...

bule wat happy2 ...

bile jugak ibu niyh merasa nak aby manjekan ibu soang jea .....

bule tak ibu mengharap cm2 ?? 

tiap2 malam ibu menanges sbb aby ...

aby terlalu byk lukakan haty ibu :(

tapi lam masa yang same ....

ibu hanya boleh tersenyum kalau aby de kat cc ibu ...

peritnya haty ibu ....

sangat2 perit tau takkk ...

tapi nape aby ta paham ????

nape aby ta penah cube nak paham ???

:(

ibu perlukan aby sgtsgt ...

dlm tiap langkah ibu ...

tiap tindakan ibu ...
 
tiap nafas ibu ..

ibu perlu an aby sbg udara :(

aby .................................................

nape ta setia gn ibu ...........

nape curang gn ibu .......

ibu tau ibu taleyh salah an aby ...

sbb pilihan ibu jugakk .....

ibu yang rela kann ......

tapi ibu ..........................................

hurmmm ............

tapew lhaa aby ......

ibu paham ......

ibu tunggu aby yea :')

ibu always ade utk aby ....


CREATE BY HONEYCYCYMIE ::

ibu xmao cintakan aby mcm bintang ,
kejap ade kejap takde ..

ibu xmao cintakan aby mcm bulan ,
kejap kecix kejap besar ..

ibu nak cintakan aby mcm matahari ,
meski jauh namun terasa bahangnya ...

(
ibu cintakan aby sorang jea)


happy BIRTHDAY gylaa :P


pari2 senyuman :) 
budax mucuxx ..
budax sengal ..
budax kesayangan ..

saya nak wish niyh :P


HAPPY BIRTHDAY GYLAA  ! 
yang ke-20 yekk :)

maaf ....
saya taux saya dhaa lame ta contact awaa .
awaa jgn lhaa marah :P
saya always egt awaa tauk ...
saya doakan awaa panjang umo n always happy dgn hidop awaa keyh :P
saya mintak maaf keyh :)

mereka yang hader dalam hidup aku (in this two month)





Mal :) 
insan yang beri gelak tawa :)






RAINEE HILDA <3
INSAN YANG AKU INGINKAN LAM HIDUP AKU ;)

 

ZAFRIN DANISH <3
INSAN YANG SGTSGT AKU SAYANGI ;)


YIENN ESTELLA <3
YANG SINARI HIDUP AKU ;)






HAHA ! 

niyh lhaa insan2 yang hader n pergi dari hidup aku selama 2bulan niyh ;)

insan2 yang hanya mampu untuk aku sayang ..

CINTA ~~~~~~

mungkin ta sempat :') 

haty aku ta mampu nak terima sape2 taux :P 

tapi mereka nih ....

memang dhaa beri aku senyuman dalam mase yang singkat ..

walau un singkat but aku hargai nya :) 

thanks yaa koang ...

ifeel like in heaven when u 3 come into my life :) 

maaf ta pat haderkan ase cinta n ta pat nak jage koang leklok :)

im not perfect :)

LOVE U ALL SHO MUCH :)




p/s :: hanya mampu doa yang *ABY* aku kembali pada aku :)


sebab yang aku nak cume ABY AKU SORANG ...

aku terlalu obses tentang
CINTA die ..

cume die fikir aku
BERJENAKA dalam usaha utk memiliki CINTA die ..

welcome back :P



aku yang baru ......

hehe ....

niyh life aku now :)

tader pe yang menarek ..

now un dhaa stay Thailand ..

working here as Administor at MISC Holding :)

ulang alek dr Lumut - Hatyai - Port Klang ...

penaddd wooo ....

haha ....

taken ???

ntahh arrr ..

tak pasti ...

sbb terlalu complited :)

aku just redha jerp ..

haha ..

back too my life.

sepanjang aku kehilangan bloggy aku ,
aku mmg idop ta tentu arah ,,,

dicampak ke sana n sini ....

wut so ever lhaa kann :)

haha ..

but now aku dhaa de life aku sndiri n aku happy lha jugkk ..

pasnie leyh lhaa aku membebel kat blog nih :)