Sunday, 2 October 2011

sweet COUPLE favourite aku !!

mereka yang sgtsgt sweet :)







Rara&Ee ...

sumpah aku ckp ..

aku emang lgsg tak berinteraksi gn dorang ..

mmg kami ta knl un ..

tapi tiap kali si EeNerd niyh update status , dhaa confem2 kua kat  homepage aku kann ..

so , aku tgk2 album doang ...

astaga ..

sweet gylaa nox ..

jeezz un ade sbb lakyy aku un tamoo manje2 cm doang ..
HAHA !

EeNerd & RaraArid couple on 29/8/2011 :)

hope berkekalan oke :)

soe ...

curikk pixx koang but koang sgt sweet :)

so op ta marah keyh ;)



dielaTemp :)

yang berdue niyh :)

yang agak2 ta bape comel niyh , kaka n abg aku :)

mereka dhaa couple lame dhaa ..

since 27May2008 :)

walau un kami ta penah meet n aku un tader lgsg no hp deme tapi aku emang sayang kat kaka n abg aku niyh ..

aku un tatao nape ...

maybe sbb aku slalu kna buli gn abg aku tuu kowt n kaka aku lakk ta backup sape2 :P

die tgk jea ..

btw ...

kaka n abg SANGAT2 sweet taux ...

walau un kite just knl kat mukabuku niyh tapi adekk nak kaka n abg taux yang adek syg korang oke ;)

huhu !

jage hubungan elok2 aww ...

namo gado2 ...

p/s fer kaka : lao abg degil , pukul je montot abg cm kaka buat ary uhh ,. HAHA :p




Adeq&Farhana :)

uit koang ...

koang amat sweet taux ..

pd kamu berdue yang saye suda anggap cm sibling saye nih ....

sye syg kat kamu berdue n lam beribu2 couple lam listfren sye , kamu berdue yang paling comel ;)

wlau un kite ta pnh meet lgsg n pnh hampir nak meet tapi ta jadik tapi sye sayang jugak kat koang .

sbb sye suke care koang tolak ansur lam hubungan :)

jage hubungan uhh elok2 k .

jgn wt gempaq cm ary uhh yg koang pts bagai ..\

menakotkan tauxx ....


HOPE KORANG BERKEKALAN .
KOANG SGT SWEET .
JGN MARAH SBB Honey CURIK PIXCA KOANG YAA :)

wish u all happy <3 

ibu CINTAKAN aby :'(

ibu HOPE aby PAHAM  :')


haaa .

 niyhh lhaaa shenta haty , pengarang jantung hakku :')

kenal ??

takk an ???

hehe :)

hanya aku n 3org phenk jea cam pixca nih :P

sbb pixca niyh die bg kat aku sorang jea :P

HEHE ! 
TOO MY ABY >>> 
aby ....

ibu terlampau
CINTAKAN aby ...

ibu ta mampu nak
LEPASKAN aby walau un HATY ibu TERLUKA sgt2 tgk aby dgn mereka :')

aby tau takk ...

aty ibu niyh cam
DITIKAM2 bila aby bergayot n spendtime dgn gf2 aby :(

aby terlalu berharga pada ibu ...

ibu terlampau
CINTA an aby ....

aby ta faham agy kea ??

ibu paham aby tak mampu nak
MEMILIH n ibu ALERT tentang benda nih ...

tapi caye lhaaa aby ....

cinta ibu still untuk aby ....

walau un kadang2 ibu terpaksa lepaskan aby tapi ibu TAK MAMPU ....


bile agaknya kita nk jadi cm couple laen ..

ta perlu sorok2 hubungan kite .....

bule kumen kat wall aby tu puas2 ...

bule wat happy2 ...

bile jugak ibu niyh merasa nak aby manjekan ibu soang jea .....

bule tak ibu mengharap cm2 ?? 

tiap2 malam ibu menanges sbb aby ...

aby terlalu byk lukakan haty ibu :(

tapi lam masa yang same ....

ibu hanya boleh tersenyum kalau aby de kat cc ibu ...

peritnya haty ibu ....

sangat2 perit tau takkk ...

tapi nape aby ta paham ????

nape aby ta penah cube nak paham ???

:(

ibu perlukan aby sgtsgt ...

dlm tiap langkah ibu ...

tiap tindakan ibu ...
 
tiap nafas ibu ..

ibu perlu an aby sbg udara :(

aby .................................................

nape ta setia gn ibu ...........

nape curang gn ibu .......

ibu tau ibu taleyh salah an aby ...

sbb pilihan ibu jugakk .....

ibu yang rela kann ......

tapi ibu ..........................................

hurmmm ............

tapew lhaa aby ......

ibu paham ......

ibu tunggu aby yea :')

ibu always ade utk aby ....


CREATE BY HONEYCYCYMIE ::

ibu xmao cintakan aby mcm bintang ,
kejap ade kejap takde ..

ibu xmao cintakan aby mcm bulan ,
kejap kecix kejap besar ..

ibu nak cintakan aby mcm matahari ,
meski jauh namun terasa bahangnya ...

(
ibu cintakan aby sorang jea)