Friday, 3 June 2011

Teringat Pada Dia :)


Ini Ex Boy Hunny ;)

name die Muhammad Faezzudin ;)

Die TERAKHIR buad Hunny .

teman sekolah Hunny waktu form 1 .
pastu 4tahun kitaorang tak jumpe sebab Hunny pindah sek ;)
Dalam tempoh 4 tahun, Hunny bertunang dengan Khairi tapi ta kekal .
sebab Hunny kan penk waktu uhh , tambah ade awek plak . 
huhuhu .
masing2 curanx .
then Hunny stay KL  .
bawak haty yang lara niyh :P
hahaha .
mana tak nya , walaupon Hunny ade awek , tapi Hunny syg sgt kat ex tunang Hunny tuu :'(

haty Hunny tertutup utx boys suda :P
mase tuu anty boys ta terkire laa .
memang tahap gaban ;)
sian boys2 yang kenal Hunny mase tuu .
haha .
waktuu tuu Hunny kalau tgk LELAKI poun berasap .
huhuhuhu .

nak dijadikan cerita , Hunny poun bukak arr fb cm bese satuu ary tuu .
tengok punye tengok fb member2 lame , Hunny ternpk fb si Faezzudin niyh . 
so Hunny poun add lol .
hehehehe .
haa .

2hari pastu ....
si gemox tuu dah approve ;)
haa .
die poun tgh on9 mase tuu .

dipendekkan cerita ; 
Hunny balek Ipoh sebab mama ajak stay Ipoh alek , kitaorg berjanji nak jumpe :)

tiap2 ary ktaorg lepak same2 .
bak couple tapi slack sebab mase uhh Hunny tgh affair dgn ****...
huh ! spoil tul mamat uhh ! 

shorrrttttyy .
haa , ktaorg couple tp ta lame .
sebab tader jodoh kowt .
tp jujur Hunny katekan memang Hunny syg die .
Hunny happy dengan die .


sepanjang 4tahun haty niyh hanya pada extunang , 
mase uh beralih sikit demi sikit pade die , huhuhuhu .....
tapi disebabkan tak lame , haty Hunny ta jatuh sepenuhnya pade die .

so disebabkan perputusan tuu , Hunny dah tekad , 
haty Hunny akan Hunny tutup selamenya utx LELAKI .

FAEZ adalah yang terakhir :)
tiada yang laen lagi .

ps ; maafkan Syida ye Faez .
sejujurnya haty niyh syg pade Faez tapi jodoh kite tak panjang :)
Syida doakan kebahagiaan Faez .
amin .......




FAEZ + SYIDA = SYIFAE


LELAKI TERAKHIR

MUHAMMAD FAEZZUDIN <3

SYIFAE AKAN KEKAL DIHATY ;)

Thursday, 2 June 2011

die BERHARGA pade saye . so what ? !

hey Zul Hamizan <3

haaa . ini MYDEAREST BESTFRIEND ;)

Die niyh always bg smangat kat aku aww ;)

aku sedeyh je die ade , aku on9 je , die ader .
heeeeee .
happy bile chat gn die .

tuu sebab aku hope sangat bile balek KL , 
aku nak rider g lepaking dengan die ;)
belanje die minum .
die memang caring .

sangat hormat aku sebagai GIRL !

Ps ; u , i happy dapat kenal dengan u .
u BERHARGA padde i .
i rase sejak ade u , i always ade tempat mengadu .
u jangan tinggal SI BINGAI u niyh ye .
sebab u TERSANGAT2 i perlukan .
i op u oke always dengan i :)

jangan ade HATRED antara kite .
jangan ade salah faham .

u akan always jadi BESTIE i <3


sayang u laa COMEYH !







SI senget saye sampai saye MATY !

hey u BITCHY !



i LoVe myseLf ;)









korang nk cakap apeape poun cakap laa .
aku tetap aku .
tamo yang laen dah ;)
ini ku n aku tade klon or copycopy munyew . 
sperm ori keyh ;)

i am 
Intan Nursaiyidah
aka 
Honey Cycymie
 &
THIS IS ME ;) 

FUCK U HOTSTUFF !




kEsah BERUANG-BERUANG ;)

haa .
beruang-beruang yang cumeyh kt bawah niyh adalah beruang kesayangan saye .
mereka caring n sayang dengan saye ;)

saye yaken even the whole world their back to me poun , saye maseh punye mereka berdue .

sye sayang abang2 saye .
saye juga sayang kakak2 ipar saye walaupon mereka tidak kenal saye ;) >>







beruang MOHAWK ;) / hak mutlak Mieza Mustafa

thanks always wat panda happy ye mohawk ;)
panda syg mohawk .
jgn tgl dedeq yee ;)

beruang bucukk / milik mutlak Doubleyou Isme

thanks ye bucukk
slaloo ade utk wangi :).
wangi akan egt wlau bucukk dah jao dr wangi .
adeq syg abg ;) 


INILAH BUAH HATY BERUANG2x SHAYE ;) 

dOubLeYou IsMe
thxx ye sys ;)
hader dlm idup Bucukk .
die always keseorangan dluu now dah berteman :)
wif ,3 for u sys ;)


 MiEza MuStaFa
kaka mmg sporting , baek n sgtsgt adek syg . 
jage abg ye ,
adek akan pastikan abg jage kaka eelokelok .
lao tak t adek hantar ke Thai .
duk ngn Tumulak :)







KORANG terbaek ;) <3

patah TUMBUH - hilang BERGANTI ;)

my HEART C.E.O ;)



ini mudax ;)
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ......

sejak suda  ITU MUDAX tiada ,
ini mudax jadi jantung haty shaye lol ;)
heeeeeeeee ;)
lebiu bie ;)

die wat shaye happy walau tak banyak mase yang diluang kan dengan shaye lol ;)

AttErlangga <3 HoneyCycymie ;)

b , thxx hader waktu bby benarbenar memerlukn :)
takan pernah bby lupe ;)

sayang kamoo bie ;)

1June2011 ;)