Tuesday, 3 May 2011

kaU yAng terAtas ;(

Bby ,
nape niyh ?
syg rinduu bby .
bby npk laen .
syg tatao nak pk ape dah .
syg iss bby sgtsgt .
syg tatao nape kite syek gadoh jee dl seminggu niyh .
syg dah sampai buntuu sgt nak pk ape .
tatao nak rasa ape .
samada pedih , sedeyh , gembira or whtever laaa .

tp syg tau syg yg salah .
lgsg ta hiraukan bby 3-4 hary niyh .
syg tau syg salah .
syg tenangkan dri .
sebab syg tau tiap kali kite mesej je mesty kite akn gadoh .

but cayelah , wallpaper syg ta penah tukaa ;)
tetap pixx bby .
plizz k .
byk problem syg nak pk .
syg inx maaf keyh .
im so sorry ;((

due ppixx niyh hd tatapan tiaptiap ary ;)
ta penah ta tgk , tiaptiap ary mesty usha gak ;)

i <3 u bby .
n that will never change :)








mY hP waLLpaPer





mY faVourite pIxx ;)

Monday, 2 May 2011

Just tH waY u Are ;)


JUST THE WAY U ARE ;)

Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying
She's so beautiful
And I tell her every day
Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see
But every time she asks me do I look okay
I say
When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
lyricsalls.blogspot.com
Just the way you are
Her lips, her lips
I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy
She's so beautiful 
And I tell her every day
Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same
So don't even bother asking
If you look okay
You know I say
When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are
The way you are
The way you are
Girl you're amazing
Just the way you are
When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Sunday, 1 May 2011

aDeQ miSS aBaNg (teMok & cUbby)

i miss u abg ,
nape abg tinggal adeq meyh ?
sebab adeq bagi abang rimas yee ?
im soo sorry :(



. i miss the OLD dEEn .

niyh abg aku ;)
abg angkat .
name die NORHASSANUDDIN SYAFIE 
A.K.A 
DEEN / PIEE

ermm .
aku gn dier memang rapat sangatsangat .
mane pergi mesty berdue .
takan pisah .
haha .
die dok keje kat Dataran Ipoh .
keje kedai makan .
lovelove die sangat sebab tiaptiap ary aku akn rider g kat die .
balek kul3-4 pagi gakk lol .
hehehehe .

kadangkadang tuu die break dengan awek dier , dier mesty carik aku .
ade sekali uhh , awek dier mintak break buat kali kebape ntah .
waktuu uhh aku kat uma .
tibetibe arn hp aku berbunyi .
memang aku tahu call tuu dari die coz ...
ringtone die ; Biarkan Aku Jatuh Cinta - ST12 .
nape laguu tuu ?
haha .
jap agy aku citer .


nak dwatkan cite , 
bile aku angkat je .
aku dengar suara die laen .
sedeyh je .
die suh aku cergas ke dataran .
aku dengan muke panik , aku poun pergi laa .
upenya die dah macam kucing ilang anak .
sebab awek die nak break ,

aku datang je , die senyum macam selalu .
satu ayat keramat yang aku dengar  ,
"
NASEB BAEK ADEQ DATANG , LEGA ATY ABG , SEJUK JE . NPK MUKE ADEQ TADI , ABG ASE TENANG"

aku ase happy dgr ayat tuu dr mulut die .
hurm ..
tp semua tuu tak lame .

kenangan kami kat Teluk Batik , uma aku , uma die .
tak bermakna apeape pade die .
aku ase terhina sangat ,

due minggu pas2 , die tak hiraukan aku .
aku dapat tau die couple alek gn perempuan yang ta habes2 wat die merane uhh ,
aku terkilan sangat .
bukan sebab die dok coupl alek gn perempuan tuu ,
tp sebab die tak hiraukan aku pas die dapat awek die alek ;)

haha .
lawak .

seminggu lepas , die call aku .
anta mesej makimaki kat aku .
sebab ?
adelah ;) biarlah rahsia ;)

aku nak luahkan ape yang aku ta pernah dapat luahkan pade die .

ABANG , YANG TERINDAH DAN YANG BERNILAI ITU HANYA ABANG .
ADEQ MINX MAAF TA DAPAT JADI ADEQ YANG BAEK .
HANYA KERANA ADEQ NIYH SOSIAL , MESRA DENGAN SEMUA LELAKI ,
ABANG ANGGAP ADEQ HINA .
ABANG ANGGAP ADEQ JAHAT .
PERANGAI TEROK RIGHT ?
THANKS  SANGAT HADER WALAU SEKEJAP .
ADEQ DOAKAN ABG N PASANGAN BAHAGIA SAMPAI AKHIR HAYAT ,
MOGA ABG HAPY2 SELALU .


abg jage diri ye ?
t8 a gud care ..
adeq akan ade je at cni .
abg boleyh cari adeq ble abg sedeyh or down keyh . 

mcam ne abg manjekan adeq sgtsgt .
abg buad adeq ase adeq tak keseorangan .
abg always ade bila adeq sedeyh .

im sorry coz im hurting u .
adeq rinduu nak baring kat dada abg :(
menangis cm selalu .
sayang abg sgtsgt .
always egt abg walau abg kate adeq macammacam .
adeq takan wat cm2 .
abg sendiri tgk msgmsg kite , ta pernah ade katekate yang mencaci abg kan ?

errm .

cubby syg temok .
i luve u .

bye2 .

p/s ; lao korang syg atau cintakan seseorang , korang patot luahkan  . jgn simpan .tak kire laa korang ditolak atau apepon .percayalah , saket meluahkan tuu ta seperit saket menyimpan perasaan tuu . aku dah merasai . now aku happy jadi LESBIAN . itu je yg aku nak .
t8 care ;)