Sunday, 2 October 2011

sweet COUPLE favourite aku !!

mereka yang sgtsgt sweet :)







Rara&Ee ...

sumpah aku ckp ..

aku emang lgsg tak berinteraksi gn dorang ..

mmg kami ta knl un ..

tapi tiap kali si EeNerd niyh update status , dhaa confem2 kua kat  homepage aku kann ..

so , aku tgk2 album doang ...

astaga ..

sweet gylaa nox ..

jeezz un ade sbb lakyy aku un tamoo manje2 cm doang ..
HAHA !

EeNerd & RaraArid couple on 29/8/2011 :)

hope berkekalan oke :)

soe ...

curikk pixx koang but koang sgt sweet :)

so op ta marah keyh ;)



dielaTemp :)

yang berdue niyh :)

yang agak2 ta bape comel niyh , kaka n abg aku :)

mereka dhaa couple lame dhaa ..

since 27May2008 :)

walau un kami ta penah meet n aku un tader lgsg no hp deme tapi aku emang sayang kat kaka n abg aku niyh ..

aku un tatao nape ...

maybe sbb aku slalu kna buli gn abg aku tuu kowt n kaka aku lakk ta backup sape2 :P

die tgk jea ..

btw ...

kaka n abg SANGAT2 sweet taux ...

walau un kite just knl kat mukabuku niyh tapi adekk nak kaka n abg taux yang adek syg korang oke ;)

huhu !

jage hubungan elok2 aww ...

namo gado2 ...

p/s fer kaka : lao abg degil , pukul je montot abg cm kaka buat ary uhh ,. HAHA :p




Adeq&Farhana :)

uit koang ...

koang amat sweet taux ..

pd kamu berdue yang saye suda anggap cm sibling saye nih ....

sye syg kat kamu berdue n lam beribu2 couple lam listfren sye , kamu berdue yang paling comel ;)

wlau un kite ta pnh meet lgsg n pnh hampir nak meet tapi ta jadik tapi sye sayang jugak kat koang .

sbb sye suke care koang tolak ansur lam hubungan :)

jage hubungan uhh elok2 k .

jgn wt gempaq cm ary uhh yg koang pts bagai ..\

menakotkan tauxx ....


HOPE KORANG BERKEKALAN .
KOANG SGT SWEET .
JGN MARAH SBB Honey CURIK PIXCA KOANG YAA :)

wish u all happy <3 

ibu CINTAKAN aby :'(

ibu HOPE aby PAHAM  :')


haaa .

 niyhh lhaaa shenta haty , pengarang jantung hakku :')

kenal ??

takk an ???

hehe :)

hanya aku n 3org phenk jea cam pixca nih :P

sbb pixca niyh die bg kat aku sorang jea :P

HEHE ! 
TOO MY ABY >>> 
aby ....

ibu terlampau
CINTAKAN aby ...

ibu ta mampu nak
LEPASKAN aby walau un HATY ibu TERLUKA sgt2 tgk aby dgn mereka :')

aby tau takk ...

aty ibu niyh cam
DITIKAM2 bila aby bergayot n spendtime dgn gf2 aby :(

aby terlalu berharga pada ibu ...

ibu terlampau
CINTA an aby ....

aby ta faham agy kea ??

ibu paham aby tak mampu nak
MEMILIH n ibu ALERT tentang benda nih ...

tapi caye lhaaa aby ....

cinta ibu still untuk aby ....

walau un kadang2 ibu terpaksa lepaskan aby tapi ibu TAK MAMPU ....


bile agaknya kita nk jadi cm couple laen ..

ta perlu sorok2 hubungan kite .....

bule kumen kat wall aby tu puas2 ...

bule wat happy2 ...

bile jugak ibu niyh merasa nak aby manjekan ibu soang jea .....

bule tak ibu mengharap cm2 ?? 

tiap2 malam ibu menanges sbb aby ...

aby terlalu byk lukakan haty ibu :(

tapi lam masa yang same ....

ibu hanya boleh tersenyum kalau aby de kat cc ibu ...

peritnya haty ibu ....

sangat2 perit tau takkk ...

tapi nape aby ta paham ????

nape aby ta penah cube nak paham ???

:(

ibu perlukan aby sgtsgt ...

dlm tiap langkah ibu ...

tiap tindakan ibu ...
 
tiap nafas ibu ..

ibu perlu an aby sbg udara :(

aby .................................................

nape ta setia gn ibu ...........

nape curang gn ibu .......

ibu tau ibu taleyh salah an aby ...

sbb pilihan ibu jugakk .....

ibu yang rela kann ......

tapi ibu ..........................................

hurmmm ............

tapew lhaa aby ......

ibu paham ......

ibu tunggu aby yea :')

ibu always ade utk aby ....


CREATE BY HONEYCYCYMIE ::

ibu xmao cintakan aby mcm bintang ,
kejap ade kejap takde ..

ibu xmao cintakan aby mcm bulan ,
kejap kecix kejap besar ..

ibu nak cintakan aby mcm matahari ,
meski jauh namun terasa bahangnya ...

(
ibu cintakan aby sorang jea)


happy BIRTHDAY gylaa :P


pari2 senyuman :) 
budax mucuxx ..
budax sengal ..
budax kesayangan ..

saya nak wish niyh :P


HAPPY BIRTHDAY GYLAA  ! 
yang ke-20 yekk :)

maaf ....
saya taux saya dhaa lame ta contact awaa .
awaa jgn lhaa marah :P
saya always egt awaa tauk ...
saya doakan awaa panjang umo n always happy dgn hidop awaa keyh :P
saya mintak maaf keyh :)

mereka yang hader dalam hidup aku (in this two month)





Mal :) 
insan yang beri gelak tawa :)






RAINEE HILDA <3
INSAN YANG AKU INGINKAN LAM HIDUP AKU ;)

 

ZAFRIN DANISH <3
INSAN YANG SGTSGT AKU SAYANGI ;)


YIENN ESTELLA <3
YANG SINARI HIDUP AKU ;)






HAHA ! 

niyh lhaa insan2 yang hader n pergi dari hidup aku selama 2bulan niyh ;)

insan2 yang hanya mampu untuk aku sayang ..

CINTA ~~~~~~

mungkin ta sempat :') 

haty aku ta mampu nak terima sape2 taux :P 

tapi mereka nih ....

memang dhaa beri aku senyuman dalam mase yang singkat ..

walau un singkat but aku hargai nya :) 

thanks yaa koang ...

ifeel like in heaven when u 3 come into my life :) 

maaf ta pat haderkan ase cinta n ta pat nak jage koang leklok :)

im not perfect :)

LOVE U ALL SHO MUCH :)




p/s :: hanya mampu doa yang *ABY* aku kembali pada aku :)


sebab yang aku nak cume ABY AKU SORANG ...

aku terlalu obses tentang
CINTA die ..

cume die fikir aku
BERJENAKA dalam usaha utk memiliki CINTA die ..

welcome back :P



aku yang baru ......

hehe ....

niyh life aku now :)

tader pe yang menarek ..

now un dhaa stay Thailand ..

working here as Administor at MISC Holding :)

ulang alek dr Lumut - Hatyai - Port Klang ...

penaddd wooo ....

haha ....

taken ???

ntahh arrr ..

tak pasti ...

sbb terlalu complited :)

aku just redha jerp ..

haha ..

back too my life.

sepanjang aku kehilangan bloggy aku ,
aku mmg idop ta tentu arah ,,,

dicampak ke sana n sini ....

wut so ever lhaa kann :)

haha ..

but now aku dhaa de life aku sndiri n aku happy lha jugkk ..

pasnie leyh lhaa aku membebel kat blog nih :)





Friday, 30 September 2011

ini insan2 teristimewa :)


mama & abg ngahhh :) 


mama Zas :) 


biy Eijad :)


abg Scott :)


haaaa ....

the new me n the new post :P

akhernyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...

dapat jugakkkkk hakku bukak blog aku alek ...............

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .....................

rynduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ........................................

byk nyaaa storyyy nak cterrr meyhhhh ...................

maneq satuuu dulu yea :P

hahahahahahahaahahhahaah ........................

yang pentinkkk ...

blogy niyhh kena taukk , owner dye nihhhh dhaaaaaaaaaaa TAKEN by diffrent person ;)

ahahaha :)

dhaaaaaaaaaaaa ....

LOVE U BLOGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGYYY !!!!!!!!!!

akhernyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

tamowwwwww pishah gn kamu dhaaa bloggy :(

rynduuuuuuuuuuuuuuuuu taux :(

Monday, 6 June 2011

♥ LEBBIE KESAYANGAN ♥

L E B B I E 




♥ W I N S T O N ♥ memang dah jadi makanan aku :P
hahaha .
aku SAYANG + CHENTA ini LEBBIE :)
my baby , my soul .
korang sume tinggal aku tapi die tak .

centa kamuu my nyawa :P



huhu .

niyh pixx waktu g Telox Batex r2 ;)
heeeee .
hahaha .
lao korang nk tau nape aku pegang botol 
L I P T O N uhh , sebabnya aku
memang A D D I C T E D habes dekad dier .

tuu laaaaa favourite aku .
lao aku beli ayaq tuu , aku akan beli skli baby aku neyh >>

haaa .
niyh ha dier .

B Y T E S

DUE benda tadie emg sgt penting .
lao travel lebey dr setengah jam , memang aku WAJIB beli benda2 niyh :)

heeeeeeee .

shedap tahuuu :P

satuu lagi niyhh haa >>

<3 cadbury ;)

H A Z E L N U T ;)

kalao sape2 yang kenal aku , memang tahu aku klau majok , memang
bule dipujuk dengan cukelat niyh :P

hehehehheheheheheh .

tade yang laen dah ;)

yang last , aku suke sgt

PENGKID :p

hahaha
lovely n nice n right .

L O V E <3

Friday, 3 June 2011

Teringat Pada Dia :)


Ini Ex Boy Hunny ;)

name die Muhammad Faezzudin ;)

Die TERAKHIR buad Hunny .

teman sekolah Hunny waktu form 1 .
pastu 4tahun kitaorang tak jumpe sebab Hunny pindah sek ;)
Dalam tempoh 4 tahun, Hunny bertunang dengan Khairi tapi ta kekal .
sebab Hunny kan penk waktu uhh , tambah ade awek plak . 
huhuhu .
masing2 curanx .
then Hunny stay KL  .
bawak haty yang lara niyh :P
hahaha .
mana tak nya , walaupon Hunny ade awek , tapi Hunny syg sgt kat ex tunang Hunny tuu :'(

haty Hunny tertutup utx boys suda :P
mase tuu anty boys ta terkire laa .
memang tahap gaban ;)
sian boys2 yang kenal Hunny mase tuu .
haha .
waktuu tuu Hunny kalau tgk LELAKI poun berasap .
huhuhuhu .

nak dijadikan cerita , Hunny poun bukak arr fb cm bese satuu ary tuu .
tengok punye tengok fb member2 lame , Hunny ternpk fb si Faezzudin niyh . 
so Hunny poun add lol .
hehehehe .
haa .

2hari pastu ....
si gemox tuu dah approve ;)
haa .
die poun tgh on9 mase tuu .

dipendekkan cerita ; 
Hunny balek Ipoh sebab mama ajak stay Ipoh alek , kitaorg berjanji nak jumpe :)

tiap2 ary ktaorg lepak same2 .
bak couple tapi slack sebab mase uhh Hunny tgh affair dgn ****...
huh ! spoil tul mamat uhh ! 

shorrrttttyy .
haa , ktaorg couple tp ta lame .
sebab tader jodoh kowt .
tp jujur Hunny katekan memang Hunny syg die .
Hunny happy dengan die .


sepanjang 4tahun haty niyh hanya pada extunang , 
mase uh beralih sikit demi sikit pade die , huhuhuhu .....
tapi disebabkan tak lame , haty Hunny ta jatuh sepenuhnya pade die .

so disebabkan perputusan tuu , Hunny dah tekad , 
haty Hunny akan Hunny tutup selamenya utx LELAKI .

FAEZ adalah yang terakhir :)
tiada yang laen lagi .

ps ; maafkan Syida ye Faez .
sejujurnya haty niyh syg pade Faez tapi jodoh kite tak panjang :)
Syida doakan kebahagiaan Faez .
amin .......




FAEZ + SYIDA = SYIFAE


LELAKI TERAKHIR

MUHAMMAD FAEZZUDIN <3

SYIFAE AKAN KEKAL DIHATY ;)

Thursday, 2 June 2011

die BERHARGA pade saye . so what ? !

hey Zul Hamizan <3

haaa . ini MYDEAREST BESTFRIEND ;)

Die niyh always bg smangat kat aku aww ;)

aku sedeyh je die ade , aku on9 je , die ader .
heeeeee .
happy bile chat gn die .

tuu sebab aku hope sangat bile balek KL , 
aku nak rider g lepaking dengan die ;)
belanje die minum .
die memang caring .

sangat hormat aku sebagai GIRL !

Ps ; u , i happy dapat kenal dengan u .
u BERHARGA padde i .
i rase sejak ade u , i always ade tempat mengadu .
u jangan tinggal SI BINGAI u niyh ye .
sebab u TERSANGAT2 i perlukan .
i op u oke always dengan i :)

jangan ade HATRED antara kite .
jangan ade salah faham .

u akan always jadi BESTIE i <3


sayang u laa COMEYH !







SI senget saye sampai saye MATY !

hey u BITCHY !



i LoVe myseLf ;)









korang nk cakap apeape poun cakap laa .
aku tetap aku .
tamo yang laen dah ;)
ini ku n aku tade klon or copycopy munyew . 
sperm ori keyh ;)

i am 
Intan Nursaiyidah
aka 
Honey Cycymie
 &
THIS IS ME ;) 

FUCK U HOTSTUFF !




kEsah BERUANG-BERUANG ;)

haa .
beruang-beruang yang cumeyh kt bawah niyh adalah beruang kesayangan saye .
mereka caring n sayang dengan saye ;)

saye yaken even the whole world their back to me poun , saye maseh punye mereka berdue .

sye sayang abang2 saye .
saye juga sayang kakak2 ipar saye walaupon mereka tidak kenal saye ;) >>







beruang MOHAWK ;) / hak mutlak Mieza Mustafa

thanks always wat panda happy ye mohawk ;)
panda syg mohawk .
jgn tgl dedeq yee ;)

beruang bucukk / milik mutlak Doubleyou Isme

thanks ye bucukk
slaloo ade utk wangi :).
wangi akan egt wlau bucukk dah jao dr wangi .
adeq syg abg ;) 


INILAH BUAH HATY BERUANG2x SHAYE ;) 

dOubLeYou IsMe
thxx ye sys ;)
hader dlm idup Bucukk .
die always keseorangan dluu now dah berteman :)
wif ,3 for u sys ;)


 MiEza MuStaFa
kaka mmg sporting , baek n sgtsgt adek syg . 
jage abg ye ,
adek akan pastikan abg jage kaka eelokelok .
lao tak t adek hantar ke Thai .
duk ngn Tumulak :)







KORANG terbaek ;) <3

patah TUMBUH - hilang BERGANTI ;)

my HEART C.E.O ;)



ini mudax ;)
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ......

sejak suda  ITU MUDAX tiada ,
ini mudax jadi jantung haty shaye lol ;)
heeeeeeeee ;)
lebiu bie ;)

die wat shaye happy walau tak banyak mase yang diluang kan dengan shaye lol ;)

AttErlangga <3 HoneyCycymie ;)

b , thxx hader waktu bby benarbenar memerlukn :)
takan pernah bby lupe ;)

sayang kamoo bie ;)

1June2011 ;)

Tuesday, 3 May 2011

kaU yAng terAtas ;(

Bby ,
nape niyh ?
syg rinduu bby .
bby npk laen .
syg tatao nak pk ape dah .
syg iss bby sgtsgt .
syg tatao nape kite syek gadoh jee dl seminggu niyh .
syg dah sampai buntuu sgt nak pk ape .
tatao nak rasa ape .
samada pedih , sedeyh , gembira or whtever laaa .

tp syg tau syg yg salah .
lgsg ta hiraukan bby 3-4 hary niyh .
syg tau syg salah .
syg tenangkan dri .
sebab syg tau tiap kali kite mesej je mesty kite akn gadoh .

but cayelah , wallpaper syg ta penah tukaa ;)
tetap pixx bby .
plizz k .
byk problem syg nak pk .
syg inx maaf keyh .
im so sorry ;((

due ppixx niyh hd tatapan tiaptiap ary ;)
ta penah ta tgk , tiaptiap ary mesty usha gak ;)

i <3 u bby .
n that will never change :)








mY hP waLLpaPer





mY faVourite pIxx ;)

Monday, 2 May 2011

Just tH waY u Are ;)


JUST THE WAY U ARE ;)

Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying
She's so beautiful
And I tell her every day
Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see
But every time she asks me do I look okay
I say
When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
lyricsalls.blogspot.com
Just the way you are
Her lips, her lips
I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy
She's so beautiful 
And I tell her every day
Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same
So don't even bother asking
If you look okay
You know I say
When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are
The way you are
The way you are
Girl you're amazing
Just the way you are
When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Sunday, 1 May 2011

aDeQ miSS aBaNg (teMok & cUbby)

i miss u abg ,
nape abg tinggal adeq meyh ?
sebab adeq bagi abang rimas yee ?
im soo sorry :(



. i miss the OLD dEEn .

niyh abg aku ;)
abg angkat .
name die NORHASSANUDDIN SYAFIE 
A.K.A 
DEEN / PIEE

ermm .
aku gn dier memang rapat sangatsangat .
mane pergi mesty berdue .
takan pisah .
haha .
die dok keje kat Dataran Ipoh .
keje kedai makan .
lovelove die sangat sebab tiaptiap ary aku akn rider g kat die .
balek kul3-4 pagi gakk lol .
hehehehe .

kadangkadang tuu die break dengan awek dier , dier mesty carik aku .
ade sekali uhh , awek dier mintak break buat kali kebape ntah .
waktuu uhh aku kat uma .
tibetibe arn hp aku berbunyi .
memang aku tahu call tuu dari die coz ...
ringtone die ; Biarkan Aku Jatuh Cinta - ST12 .
nape laguu tuu ?
haha .
jap agy aku citer .


nak dwatkan cite , 
bile aku angkat je .
aku dengar suara die laen .
sedeyh je .
die suh aku cergas ke dataran .
aku dengan muke panik , aku poun pergi laa .
upenya die dah macam kucing ilang anak .
sebab awek die nak break ,

aku datang je , die senyum macam selalu .
satu ayat keramat yang aku dengar  ,
"
NASEB BAEK ADEQ DATANG , LEGA ATY ABG , SEJUK JE . NPK MUKE ADEQ TADI , ABG ASE TENANG"

aku ase happy dgr ayat tuu dr mulut die .
hurm ..
tp semua tuu tak lame .

kenangan kami kat Teluk Batik , uma aku , uma die .
tak bermakna apeape pade die .
aku ase terhina sangat ,

due minggu pas2 , die tak hiraukan aku .
aku dapat tau die couple alek gn perempuan yang ta habes2 wat die merane uhh ,
aku terkilan sangat .
bukan sebab die dok coupl alek gn perempuan tuu ,
tp sebab die tak hiraukan aku pas die dapat awek die alek ;)

haha .
lawak .

seminggu lepas , die call aku .
anta mesej makimaki kat aku .
sebab ?
adelah ;) biarlah rahsia ;)

aku nak luahkan ape yang aku ta pernah dapat luahkan pade die .

ABANG , YANG TERINDAH DAN YANG BERNILAI ITU HANYA ABANG .
ADEQ MINX MAAF TA DAPAT JADI ADEQ YANG BAEK .
HANYA KERANA ADEQ NIYH SOSIAL , MESRA DENGAN SEMUA LELAKI ,
ABANG ANGGAP ADEQ HINA .
ABANG ANGGAP ADEQ JAHAT .
PERANGAI TEROK RIGHT ?
THANKS  SANGAT HADER WALAU SEKEJAP .
ADEQ DOAKAN ABG N PASANGAN BAHAGIA SAMPAI AKHIR HAYAT ,
MOGA ABG HAPY2 SELALU .


abg jage diri ye ?
t8 a gud care ..
adeq akan ade je at cni .
abg boleyh cari adeq ble abg sedeyh or down keyh . 

mcam ne abg manjekan adeq sgtsgt .
abg buad adeq ase adeq tak keseorangan .
abg always ade bila adeq sedeyh .

im sorry coz im hurting u .
adeq rinduu nak baring kat dada abg :(
menangis cm selalu .
sayang abg sgtsgt .
always egt abg walau abg kate adeq macammacam .
adeq takan wat cm2 .
abg sendiri tgk msgmsg kite , ta pernah ade katekate yang mencaci abg kan ?

errm .

cubby syg temok .
i luve u .

bye2 .

p/s ; lao korang syg atau cintakan seseorang , korang patot luahkan  . jgn simpan .tak kire laa korang ditolak atau apepon .percayalah , saket meluahkan tuu ta seperit saket menyimpan perasaan tuu . aku dah merasai . now aku happy jadi LESBIAN . itu je yg aku nak .
t8 care ;)