Sunday, 2 October 2011

sweet COUPLE favourite aku !!

mereka yang sgtsgt sweet :)







Rara&Ee ...

sumpah aku ckp ..

aku emang lgsg tak berinteraksi gn dorang ..

mmg kami ta knl un ..

tapi tiap kali si EeNerd niyh update status , dhaa confem2 kua kat  homepage aku kann ..

so , aku tgk2 album doang ...

astaga ..

sweet gylaa nox ..

jeezz un ade sbb lakyy aku un tamoo manje2 cm doang ..
HAHA !

EeNerd & RaraArid couple on 29/8/2011 :)

hope berkekalan oke :)

soe ...

curikk pixx koang but koang sgt sweet :)

so op ta marah keyh ;)



dielaTemp :)

yang berdue niyh :)

yang agak2 ta bape comel niyh , kaka n abg aku :)

mereka dhaa couple lame dhaa ..

since 27May2008 :)

walau un kami ta penah meet n aku un tader lgsg no hp deme tapi aku emang sayang kat kaka n abg aku niyh ..

aku un tatao nape ...

maybe sbb aku slalu kna buli gn abg aku tuu kowt n kaka aku lakk ta backup sape2 :P

die tgk jea ..

btw ...

kaka n abg SANGAT2 sweet taux ...

walau un kite just knl kat mukabuku niyh tapi adekk nak kaka n abg taux yang adek syg korang oke ;)

huhu !

jage hubungan elok2 aww ...

namo gado2 ...

p/s fer kaka : lao abg degil , pukul je montot abg cm kaka buat ary uhh ,. HAHA :p




Adeq&Farhana :)

uit koang ...

koang amat sweet taux ..

pd kamu berdue yang saye suda anggap cm sibling saye nih ....

sye syg kat kamu berdue n lam beribu2 couple lam listfren sye , kamu berdue yang paling comel ;)

wlau un kite ta pnh meet lgsg n pnh hampir nak meet tapi ta jadik tapi sye sayang jugak kat koang .

sbb sye suke care koang tolak ansur lam hubungan :)

jage hubungan uhh elok2 k .

jgn wt gempaq cm ary uhh yg koang pts bagai ..\

menakotkan tauxx ....


HOPE KORANG BERKEKALAN .
KOANG SGT SWEET .
JGN MARAH SBB Honey CURIK PIXCA KOANG YAA :)

wish u all happy <3 

No comments:

Post a Comment