Friday, 3 June 2011

Teringat Pada Dia :)


Ini Ex Boy Hunny ;)

name die Muhammad Faezzudin ;)

Die TERAKHIR buad Hunny .

teman sekolah Hunny waktu form 1 .
pastu 4tahun kitaorang tak jumpe sebab Hunny pindah sek ;)
Dalam tempoh 4 tahun, Hunny bertunang dengan Khairi tapi ta kekal .
sebab Hunny kan penk waktu uhh , tambah ade awek plak . 
huhuhu .
masing2 curanx .
then Hunny stay KL  .
bawak haty yang lara niyh :P
hahaha .
mana tak nya , walaupon Hunny ade awek , tapi Hunny syg sgt kat ex tunang Hunny tuu :'(

haty Hunny tertutup utx boys suda :P
mase tuu anty boys ta terkire laa .
memang tahap gaban ;)
sian boys2 yang kenal Hunny mase tuu .
haha .
waktuu tuu Hunny kalau tgk LELAKI poun berasap .
huhuhuhu .

nak dijadikan cerita , Hunny poun bukak arr fb cm bese satuu ary tuu .
tengok punye tengok fb member2 lame , Hunny ternpk fb si Faezzudin niyh . 
so Hunny poun add lol .
hehehehe .
haa .

2hari pastu ....
si gemox tuu dah approve ;)
haa .
die poun tgh on9 mase tuu .

dipendekkan cerita ; 
Hunny balek Ipoh sebab mama ajak stay Ipoh alek , kitaorg berjanji nak jumpe :)

tiap2 ary ktaorg lepak same2 .
bak couple tapi slack sebab mase uhh Hunny tgh affair dgn ****...
huh ! spoil tul mamat uhh ! 

shorrrttttyy .
haa , ktaorg couple tp ta lame .
sebab tader jodoh kowt .
tp jujur Hunny katekan memang Hunny syg die .
Hunny happy dengan die .


sepanjang 4tahun haty niyh hanya pada extunang , 
mase uh beralih sikit demi sikit pade die , huhuhuhu .....
tapi disebabkan tak lame , haty Hunny ta jatuh sepenuhnya pade die .

so disebabkan perputusan tuu , Hunny dah tekad , 
haty Hunny akan Hunny tutup selamenya utx LELAKI .

FAEZ adalah yang terakhir :)
tiada yang laen lagi .

ps ; maafkan Syida ye Faez .
sejujurnya haty niyh syg pade Faez tapi jodoh kite tak panjang :)
Syida doakan kebahagiaan Faez .
amin .......




FAEZ + SYIDA = SYIFAE


LELAKI TERAKHIR

MUHAMMAD FAEZZUDIN <3

SYIFAE AKAN KEKAL DIHATY ;)

No comments:

Post a Comment