Sunday, 1 May 2011

aDeQ miSS aBaNg (teMok & cUbby)

i miss u abg ,
nape abg tinggal adeq meyh ?
sebab adeq bagi abang rimas yee ?
im soo sorry :(



. i miss the OLD dEEn .

niyh abg aku ;)
abg angkat .
name die NORHASSANUDDIN SYAFIE 
A.K.A 
DEEN / PIEE

ermm .
aku gn dier memang rapat sangatsangat .
mane pergi mesty berdue .
takan pisah .
haha .
die dok keje kat Dataran Ipoh .
keje kedai makan .
lovelove die sangat sebab tiaptiap ary aku akn rider g kat die .
balek kul3-4 pagi gakk lol .
hehehehe .

kadangkadang tuu die break dengan awek dier , dier mesty carik aku .
ade sekali uhh , awek dier mintak break buat kali kebape ntah .
waktuu uhh aku kat uma .
tibetibe arn hp aku berbunyi .
memang aku tahu call tuu dari die coz ...
ringtone die ; Biarkan Aku Jatuh Cinta - ST12 .
nape laguu tuu ?
haha .
jap agy aku citer .


nak dwatkan cite , 
bile aku angkat je .
aku dengar suara die laen .
sedeyh je .
die suh aku cergas ke dataran .
aku dengan muke panik , aku poun pergi laa .
upenya die dah macam kucing ilang anak .
sebab awek die nak break ,

aku datang je , die senyum macam selalu .
satu ayat keramat yang aku dengar  ,
"
NASEB BAEK ADEQ DATANG , LEGA ATY ABG , SEJUK JE . NPK MUKE ADEQ TADI , ABG ASE TENANG"

aku ase happy dgr ayat tuu dr mulut die .
hurm ..
tp semua tuu tak lame .

kenangan kami kat Teluk Batik , uma aku , uma die .
tak bermakna apeape pade die .
aku ase terhina sangat ,

due minggu pas2 , die tak hiraukan aku .
aku dapat tau die couple alek gn perempuan yang ta habes2 wat die merane uhh ,
aku terkilan sangat .
bukan sebab die dok coupl alek gn perempuan tuu ,
tp sebab die tak hiraukan aku pas die dapat awek die alek ;)

haha .
lawak .

seminggu lepas , die call aku .
anta mesej makimaki kat aku .
sebab ?
adelah ;) biarlah rahsia ;)

aku nak luahkan ape yang aku ta pernah dapat luahkan pade die .

ABANG , YANG TERINDAH DAN YANG BERNILAI ITU HANYA ABANG .
ADEQ MINX MAAF TA DAPAT JADI ADEQ YANG BAEK .
HANYA KERANA ADEQ NIYH SOSIAL , MESRA DENGAN SEMUA LELAKI ,
ABANG ANGGAP ADEQ HINA .
ABANG ANGGAP ADEQ JAHAT .
PERANGAI TEROK RIGHT ?
THANKS  SANGAT HADER WALAU SEKEJAP .
ADEQ DOAKAN ABG N PASANGAN BAHAGIA SAMPAI AKHIR HAYAT ,
MOGA ABG HAPY2 SELALU .


abg jage diri ye ?
t8 a gud care ..
adeq akan ade je at cni .
abg boleyh cari adeq ble abg sedeyh or down keyh . 

mcam ne abg manjekan adeq sgtsgt .
abg buad adeq ase adeq tak keseorangan .
abg always ade bila adeq sedeyh .

im sorry coz im hurting u .
adeq rinduu nak baring kat dada abg :(
menangis cm selalu .
sayang abg sgtsgt .
always egt abg walau abg kate adeq macammacam .
adeq takan wat cm2 .
abg sendiri tgk msgmsg kite , ta pernah ade katekate yang mencaci abg kan ?

errm .

cubby syg temok .
i luve u .

bye2 .

p/s ; lao korang syg atau cintakan seseorang , korang patot luahkan  . jgn simpan .tak kire laa korang ditolak atau apepon .percayalah , saket meluahkan tuu ta seperit saket menyimpan perasaan tuu . aku dah merasai . now aku happy jadi LESBIAN . itu je yg aku nak .
t8 care ;)





No comments:

Post a Comment