Saturday, 30 April 2011

haa ? SEKS ?? mai2 . nak sound lu org sikit .



haaa .
meyh2 . 
citer sal SEKS ;)

meyhmeyh ..
dudukduduk .
jangan gerakgerak .

4 PENGKID
4 LADIES ,
4 BOYS ,
&
4 GIRLS .


Urmm .

lao GIRL having seks wit BOY
 , kite panggil BOHSIA , am i right ?
y panggil cm2 ?
sebab dier dok tukartukar jantan kan ?
aha !!

lao LADIES having seks wit LADIES
kite panggil ????
haa ?
tader ? 
y tader ?
WAHHH3 .
sematamata sebab SEJENIS.


KEPALE JAMBUL korang !!!
asal lak tade TERKECUALI ???
ooo . lemak arr !

lao yng maen dgn BOYS tuu BOHSIA sebab maen dengan ramai BOYS .
or sebab setiap couple mesty having ....
SO ...............
makne nya yg LESBIAN pon sume nya BOHSIA laa .

tak ????
asal lak takk ??
tukartukar right ?
kadang tuu sampai 3some .

hahaha .
ouh .
sebab SEJENIS ?
pale otak korang !

beza nya maen gn BATANG or maen gn JARI;)

yes .

yang PENK , bile korang dudukduduk tuu , korang nampak je GIRL yg dok nyongket belakang matpet tuu .
dengan selamber mulut caboi korang tuu kuar perkataan "BOHSIA doe"
perrrghhhh . pedas sial ...

korang ta pkiq ke awek yang korang dok FUCK selame niyh ?
DARA ke ?
dapat kat korang uhh , FRESH kee ?
yg korang tuu .
 
FRESH ke ?
ke dah kena tebok gak ?
ntahntah dah yee ?
pastuu kena tinggal then korang jd
PENK .
alasan , benci lelaki .
ek eleh , bglah alasan laen .
hahaha .
lawak siot ;)


haaaa .
yang BOYS/GIRLS pulak . 
yang korang dok panggilpanggil si LESBIAN uhh syial bagai .
korang dok kate Nabi tak mengaku umat laa  masok kuboq t , kuboq ta terima la .
dahh tuu , tak cukp agy , korang dok bambu minahminah yang jadi PENK uhh ..
sebab ??
haa ????
semat dorang dok pakai PAKAIAN boys .


right ?
woi bangang !
kao pkiq laa , lao dah jantan pkai, LIP BALM dok MAKE-UP ...
touchup sane touchup sini .
so ?
y
PENK dianggap salah ?
haaaa ???
menjawabmenjawab !!!
belom habes agy niyh ........

so , then
korang boleyh g mampos !

haaa .
marah ?
pi laa mamp !
kesah plak aku ?

haaa .
korang egt bagoss arr korang dok creek anak dara org tuu ?
bangge arr pancut dalam bagai ???
bg anak org bunting segala !!!


wei , pkiqpkiq laa sebelom nak mengutuk org . nyamapah aku sial !
ta beragak doe .
kao poun dok ngekah anak org ,
lg na memekik yg
PENK tuu sial bagai .
cm lakhnat jee !!!


haaa .
yang GIRLGIRL at lua uhh , dok ngate LADIES pekena JARI , tak rase ape .
wawawawa . kao bangge ke kao maen
BATANG ??

cm celake je gaya ayat koa tuu .
meyh pekena sekali , tgk kao nak agy ke x ..

hahahhahahahah ...
kao pkiq tak kao punye maruah uhh bawah tapak kaki dorang je ???
sebab kao terlalu bangge !

haa yg
LADIES lak .
korang dok kutukkutuk
GIRLGIRL yg straight uhh .
awat ??
korang bangge ke korang
SONGSANG??
wei , sedarsedar laa awak tuu bengkok ,...
tayah ar dok ngate org .
lao kao
SELIBU BAK MALAIKAT tuu tape gakk ..

nk mengate
BOHSIA konon .
pantat kao tuu , dah bape puluh
JARI try ???
ade kao pkiq ???
semua jenis
JARI bantai .
 
PENK/LESSY...
sume kao nak try ...

wei ,,, tak malu ke ?
PAKU DULANG , PAKU SERPIH
KATE ORANG , LU YANG LEBIH .
haha .



SEBENARNYA , HAVING SEKS wit BOYS/GIRLS, same jee ..
tade beza ........
asalkn yg bawah tuu diterjah , ta kire laa ..
pki  BATANG/JARI ..
pkiqpkiq laaa ...
jangan laa korang dok ngate satu same laen .
kite semua same jee .
tade harge lao dah bawah tuu kena terjah .
jng nk dok bangge .
so ,pd sape yang ade
VIRGIN agy tuu , jage laa leklok ;)
tayah nak bergedik-gedikan sangat laaa kann .
pi maty ;) 

hahaha ,
pade yng dah tentu2 dara ntah kemana tuu , 
lao nak having seks or fun , just do it 
what the hell right ?
who cares ???
just mind masingmasing punye bahasa ;)

engat sikit , budaya kite wajah kite ..
TAHU ???

haaa ,
dah .
pi depn cermin , dok cermin muke n perangai masingmasing keyh ?
daaa ;)


P/S ; benda niyh Hun tulis waktu Hunn menyesali diri , memikirkan masa lalu Hunn .
          Hunn coret2 untuk diri Hunn gakk :)
          so . selamat ber=thinking ;)
lurve myself .. ta love ? pi maty kat kau !


No comments:

Post a Comment